To år er gået – næsten

Jeg har været gennem en hektisk tid, og bloggen er slet ikke blevet prioriteret. Jeg har holdt WordPress rimeligt opdateret af sikkerhedshensyn, men har ellers ikke gjort noget.

Nu håber jeg, at jeg kan komme lidt igang igen, men da jeg skal starte speciale 1. september, er det ikke til at vide.

Et af problemerne er, at jeg ikke har besluttet mig helt for hvad jeg skal bruge bloggen til. “Alt eller intet” er for bredt, for min familie er ikke interesseret i IT og jeg har ikke behov for at dele mit privatliv med alverden. I første omgang har jeg kasseret to tidligere indlæg, hvad de så bliver til, vil tiden vise.

Jeg vil slutte dette indlæg med at følge op på indlægget android.process.media has stopped unexpectedly. Det gik hverken værre eller bedre, end at jeg fik skidtet til at virke, blev rigtig glad for resultatet, og 43 dage senere forlod min X10i mig. Den hoppede simpelthen ud af min inderlomme og tog flugten på et kritisk tidspunkt. Jeg var på vej ud af forlystelsen Minen i Tivoli og resultatet var, at telefonen faldt i vandet og var tabt for altid. Trods assistance fra personalet, lykkedes det kun at fange batteriet…